Blogi

Olkapään teeman päätös :)

9.11.2017
Liisa

Heippa!  Taas on syksy hujahtanut jo marraskuuhun ja on aika viimeistellä meidän olkapääteema. Aloitimme olkapään teemalla, koska se on fysioterapiassa yleisin kuntoutettava vaiva. Vielä meidän blogi ja kuvaustaidot eivät ole... Lue lisää »

Lapatuen harjoittelu

23.10.2017
Liisa/Iilaakson Fysioterapia

Hyvää maanantaita!  Hyvää olkapään asentoa on nyt harjoiteltu, joten aika siirtyä lapatuen harjoitteisiin. Tässä muutamia hyviä esimerkkejä, miten lapatukea voi harjoittaa helposti missä vain. Lue lisää »

Olkapään kipu ja kuntoutuksen aloittaminen

17.10.2017
Liisa

Tässä lyhyt video olkapään yleisestä kivun aiheuttajasta sekä kuntoutuksen aloittamisesta.  Loppuviikolla tulee sitten hyviä harjoitteita lapatuen parantamiseksi! Pysykää kuulolla :)  Lue lisää »

Tervetuloa blogiimme!

9.10.2017
Liisa/Iilaakson Fysioterapia

Tervetuloa lukemaan blogiamme! Tämän blogin tarkoituksena on kertoa tietoa erilaisista fysioterapian käyttöaiheista mm. tuki- ja liikuntaelin ongelmien kuntoutuksesta ja ajankohtaisista asioista. Kirjoitamme tekstiä siten, että siitä... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Ajanvaraus

Varaa aika omalle fysioterapeutillesi numerosta 050 5234 649 tai nettiajanvarauksen kautta.

Uusimmat aiheet

Arpien hoito fysioterapiassa

Arpia löytyy meiltä jokaiselta jostain päin kehoa. Arpien hoito on kuitenkin hieman unohtunut terveydenhuollosta, mutta tähän on onneksi koko ajan tulossa parannusta. Moni varmaan ihmettelee, että miten arvet liittyvät fysioterapiaan? Me... Lue lisää »