Monipuolisia fysioterapian palveluja Iin alueella

Etsitkö ammattitaitoista fysioterapeuttia Iin alueella? Iilaakson Fysioterapia Oy:n palvelee sinua niin tuki- ja liikuntaelimistön kipuihin ja vaivoihin kuin neurologisiin ongelmiin liittyen. Tarjoamme fysioterapian palveluja sekä toimipisteessämme että kotikäynteinä. Autamme ja opastamme sinua vuosien tuomalla kokemuksella sekä alan monipuolisella asiantuntemuksella – olipa tarpeesi pieni tai suuri.

Fysioterapia

Fysioterapian menetelmillä voidaan tehokkaasti helpottaa tuki- ja liikuntaelimistön kipuja ja toimintarajoitteita. Myös erilaisiin neurologiin ongelmiin on fysioterapeuttisella kuntoutuksella apua. Fysioterapian menetelminä käytämme mm. terapeuttista harjoittelua, erilaisia manuaalisia käsittelyjä sekä ohjausta ja neuvontaa. Selkeät kotiharjoitteluohjeet ovat olennainen osa tehokasta fysioterapiaa.

Kotikuntoutus

Kotikuntoutuksen tavoitteena on tukea ikääntyvän ja/tai liikuntarajoitteisen ihmisen liikkumis- ja toimintakykyä kotona. Kuntoutus suunnitellaan kuntoutujalähtoisesti ja yhteistyössä omaisten sekä mahdollisesti kotihoidon kanssa. Kuntoutujan motivointi omatoimisuuteen, tehokkaat harjoitukset ja yhteistyö läheisten kanssa tuottavat yleensä hyviä tuloksia kotikuntoutuksessa.

Kroonisen kivun hoito ja kuntoutus

Krooninen kipu, jota on usein monessa eri kohdassa kehoa, aiheuttaa monelle jatkuvaa harmia. Pitkään jatkunut kipu on usein monen eri tekijän ongelmavyyhti, jonka selvittely vaatii hyvää hoitosuhdetta asiakkaan ja fysioterapeutin välillä. Ratkaisuja etsitään yhdessä asiakkaan kanssa ja hänen lähtökohdistaan käsin. Useimmiten apua voi löytyä lempeistä harjoituksista, erilaisista käsittelyistä, akupunktiosta sekä yhteisistä keskusteluista.

Akupunktio

Akupunktio tehoaa hyvin erilaisiin tuki- ja liikuntaelinten kiputiloihin. Useimmiten 3–5 on sopiva sarja kivun helpottumiseen. Ensimmäinen akupunktiokerta kestää 60 min (sisältää tutkimuksen), muut kerrat 45 min. Akupunktion ajanvaraukset Tiinalle.

Kuntosaliohjaus

Teemme yhteistyötä paikallisten kuntosalien Liikuntakeskus Moven sekä Iin Kuntoklubin kanssa. Fysioterapeutin tekemässä kuntosaliohjauksessa asiakkaana voivat olla esimerkiksi tuki- ja liikuntaelin ongelmaiset tai ikäihmiset. Kuntosaliohjauksessa mietitään yhteistyössä asiakkaan ja tarvittaessa personal trainereiden kanssa turvallista kuntosaliharjoittelua. Kuntosaliohjauksia voimme tehdä myös ryhmille, kysy tarjous.

Fasciamanipulaatio

Fasciamanipulaatio ® on fysioterapeuttien ja lääkärien käyttämä käsin tehtävä menetelmä, jonka tarkoituksena on löytää tarkka fascian alue joka rajoittaa liikettä tai tuottaa kipua. Menetelmässä ensin haastatellaan asiakas, tehdään liiketestit sekä palpoidaan haastattelun ja testien pohjalta ns. kiinni olevat pisteet. Tämän jälkeen valitaan max. 8 kiinni olevaa pistettä jotka käsitellään. Itse käsittely kestää noin 2-4 min/piste. Usein ensimmäiset tulokset näkyvät jo yhden käsittelykerran jälkeen, mutta yleensä käsittelykertoja tarvitaan useampia. Käsittely tuntuu yleensä melko epämiellyttävältä, mutta on tutkitusti tehokas hoitomuoto. Liisa on käynyt tällä hetkellä FM1 koulutuksen ja syksyllä tulee FM2 koulutus.

Varaa aika tai kysy lisää!

Iilaakson Fysioterapia Oy:n puoleen voit kääntyä kaikenlaisissa fysioterapiaan ja kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä sopivimmat toimintatavat sinun parhaaksesi. Voit myös varata suoraan ajan puhelimitse numerosta 050 5234 649 tai nettiajanvarauksessa. 

Ota yhteyttä!

Ajanvaraus

Varaa aika omalle fysioterapeutillesi numerosta 050 5234 649 tai nettiajanvarauksen kautta.

TARJOUS (voim. 30.11.2019 saakka)

 • Fysioterapia/Hieronta 60min 53€ (-8€ kelakorvaus ft)
 • Fysioterapia/Hieronta 45min 45€ (-6€ kelakorvaus ft)
 • Kotikäynnit ikääntyneille alkaen 60€

Yhteistyökumppaneiden alennukset:

 • Iin Hevosharrastajat 60min hieronta/fysioterapia 45€
 • Ratsastusseura Equi-Oulu 60min hieronta/fysioterapia 45€
 • Liikuntakeskus Move -5%

HINNASTO

 • Fysioterapia 60 min 57 € (-8 € Kela-korvaus lääkärin lähetteellä)
 • Fysioterapia 45 min 48 € (-6 € Kela-korvaus lääkärin lähetteellä)
 • Fysioterapia 75min 65€
 • Fysioterapia 90min 70€

 • Hieronta 45min 48€
 • Hieronta 60min 57€ 
 • Hieronta 90min 70€

Hinnat koskevat itsemaksavia asiakkaita, muut sopimuksen mukaan.


Peruutathan aikasi hyvissä ajoin, viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista käynneistä veloitamme 35 €.